lördag 26 maj 2012

Allt strul på en gång, men banan börjar se bra ut!

Den här veckan har verkligen ställt oss på prov, problemen har avlöst varandra och vi har inte alls hunnit med det mycket av det vi hade velat, men det är nog inget som märks utåt som tur är. Styrningen från datorn till bevattningen la ner i början på veckan, vi har jobbat mycket med att försöka lösa problemet med både egna tankar och försök, datortekniker och en som lade ner och kan allt om vårat bevattningssystem. Men det verkar vara något riktigt konstigt som skett, ingen vet riktigt vart problemet sitter men på måndag hoppas jag vi får en ny styrenhet till bevattningen som är skickad till oss, så får vi testa om det är den det är fel på, hoppas, hoppas.
Detta gör att vi inte kan styra bevattningen från datorn och tex sätta bevattningstider på natten och helger, så vi får åka ut till varje green och starta och stänga av bevattningen för hand. Detta problemet kom ju verkligen olämpligt med detta underbara väder som varit och med tanke på att det är mycket gräs som gror och behöver sitt vatten.

Vi har haft lite problem med bollmaskinen och framförallt tvätten som kommit med till den, men de är väl alltid så när det är nytt, att det är en viss installations och inkörningstid innan det funkar helt smärtfritt.
Dessutom lite andra problem men det har löst sig ganska smidigt ändå, bara lite lessamt när allt kommer på samma gång.

Men men banan börjar ju se riktigt bra ut för årstiden vilket är kul.

Vattnar på elfte green för att få det att börja gro, men värmen var inte med oss i början och sen har det inte hunnit vattnats så mycket som vi borde när vi haft så mycket annat nu när det väl blev varmt. Men nu jäklar ska vi få det att växa!

15 green.

18, fin klippning av Janne!

18.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar