lördag 12 maj 2012

Städdag med fantastiska medlemmar!

Jädrar vilket jobb alla gjorde idag! Jag är så stolt och glad över vilket glöd de är bland er som kommer, vi fick slita mycket idag men det var ett jädra go på er så vi fick sjukt mycket gjort, känns som att alla brinner för att få den här banan ännu bättre, riktigt kul att se!
Några städade och fixade i klubbhuset och dess omnejd så det blir fint och välkomnande för alla. De kommer bli ett klart lyft inne i vårat klubbhus i år, Janne har gjort en ommöblering i shopen och han flyttar ner kontoret till shopdelen så att han ska kunna finnas närmare tillhands för gästerna istället för att ha datorn på övervåningen som det varit förut.
Vi hade ett stort gäng som tog bort stockar och kvistar som legat kvar sen i höstas med Håkan Nilsson i spetsen som hade tagit med sig en fyrhjuling med en timmervagn bakom, vilket var guld värt! Missade att ta en bild när ni höll på, vilket jag grämer mig över nu efteråt.


Jag och många andra började med att riva en gammal timmerlada som har stått förfallen i några år (nedanför tee, hål 13).  Bara en liten vedhög blev kvar.


Efter det gick vi vindare mot 11ans green som har fått en hel del mossa. Vi tog till rejäla medel i form av spadar och stålkrattor för att få bort all torv på greenen. Det är det ända riktigt effektiva sättet att få bort mossan. Efter några timmar med slit så var allt borta så nu är det bara för oss banarbetare att slänga på ny sand, så i grösfrö och gödsla så ska de nog inte vara allt för länge tills den är spelbar igen.

Här är järngänget som fick slita hårt idag på 11ans green, stort stort tack för hjälpen alla som var med på städdagen idag! Det var några fler än gänget som är med på den här bilden, lika stort tack till er givetvis! Kul att se sån uppslutning!1 kommentar: