torsdag 9 maj 2013

Första "hela" veckan slut och mycket har redan hänt.

Vi struntade i att Kristi-himmelfärdsdagen var idag och sköt upp lediga dagen till i morgon istället för att få en långhelg vilket betyder att våran första "hela" vecka är över. Det har flytit på riktigt bra och de känns som vi är i bra fas.
Våren är ju lite senare än vanligt vilket märks men den kommer sakta men säkert, igår var det ju nästan sommarvärme! =)


Idag har vi bland annat sjösatt flotten med sugröret till bevattningen.
Vattnet är fortfarande väldigt lågt så vi kunde inte koppla ihop röret med röret som går in i pumphuset då vinkeln var alldeles för dålig men de spelar ändå ingen roll då det fortfarande ligger tjockt med tjäle i marken och risken är att de fryser i rören ute på banan så vi vågar inte dra igång bevattningen än.


I måndags tog vi in lite prover från banan, bland annat här från 9:ans och 15:s green som sett väldigt gula ut efter vintern och ställer in dom i värmen och håller dom fuktiga för att se om det är något gräs som är på g och det ser bra ut, det har redan kommit många gröna strån på båda dessa prover. (Lite svårt att se på bilderna kanske men de är gott om gröna små strån där iaf =))

Längst till vänster har vi sått lite av våra greengräsfrön (Kärrgöre) för att se att dom funkar, än så länge har det inte kommit något men de är väl mycket begärt, men efter helgen kanske det kan börja synas några små strån.
/Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar