tisdag 21 maj 2013

Nu flyter det på igen och det växer så in i bomben!

Efter en tung vecka förra veckan så har vi nu fått reservdelar och saker flyter på igen, vi får bort många av dom påbörjade projekten så det känns väldigt skönt!
Löven har spruckit upp i träden och vilken skillnad det blev på greenerna över helgen! Nu är stora delar gröna och fina med undantag för vissa som jag hoppas kommer igång snarast möjligt.

Vi har börjat rycka upp stolparna till nätet vid ettans gula tee och förflyttar dom till rangen där vi tycker att dom gör mer nytta som jag skrev förut. Det var inte bara att dra upp dom som ni ser i filmen, det var visst betongfundament på dom under jord. :)

Vi har fått dit ett nytt fint lock till ventilen som förgyller vårat pumphus.


Janne klippte för första gången igår och när vi jobbade idag såg han att det växt så mycket så vi var tvungna att klippa igen, det hade växt flera millimeter sen igår, mycket pga av det fina vädret, mycket vattnande och snabbverkande gödning som sätter fart på tillväxten.


Det är otroligt mycket vatten i älven som ni kan se, inte mycket marginal kvar nu till 18:s fairwayplätt.


Annars har det varit mycket skruvande och fixande.

Planer på att öppna några hål ligger inte allt för långt fram i tiden, rangen blev blöt igen efter regnet men vi hoppas att de ordnar upp sig!

Återkommer med mer info! /JockeInga kommentarer:

Skicka en kommentar