onsdag 30 maj 2012

Bevattningsstrulet löst

Bevattningsstrulet löste sig lättare än väntat, nu när vi vet att det var boxen det var fel på, vilket han som hjälpt oss med bevattningen inte trodde, så testade vi att öppna boxen för att se om vi kunde se nått uppenbart fel. Vi trodde vi skulle vara chanslösa att rädda den då vi trodde boxen bara innehöll kretskort och kablar men det visade sig att den innehöll två batterier. Vi testade att byta dem och då går allt finfint igen.
Så konstigt tycker jag att han som hjälpt oss inte sagt nått om att det kunde vara det som var felet, utan bara sa att de är kört och ni måste köpa nytt, men han är ju även försäljare så..
Tur att vi öppnade, annars kunde det blivit ordentligt dyrt.

Det känns fortförande som vi har väldigt mycket oflyt, många grejer som jävlas men vi löser det eftersom även om det tar för mycket av våran dyrbara tid. Men de är väl så när vissa grejer börjar bli till åren och saker behövs bytas ut och fixas. Men på fredag börjar det två grabbar till på banan så de ska bli otroligt bra, då får vi lite bättre fart på klippningen och den dagliga skötseln.
Dels är det en av hjältarna från ifjol, Klas som kommer tillbaka och en ny förmåga, ska bli grymt kul!

Klipphöjden är nu sänkt till 5 mm (han inte med någon greenklippning igår och idag tyvärr, men i morgon måste det göras) på greenerna och kommer sänkas ner till fyra väldigt snart där vi nog kommer hålla oss förutom tävlingsveckan då vi nog kommer gå ner lite till. Fyra mm var vad vi klippte på i fjol.

Tiden går otroligt fort, vi har redan jobbat en månad Lasse och jag, känns som det gått 1,5 vecka.
Men så är det väl när det är sjukt intensivt och man har kul! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar